top of page

GOED WEER GARANTIE

bakken aan boord

Situatie 2
(het waait te hard)

 

Het kan ook zijn dat wij moeten annuleren. Dat is alleen bij windkracht 7 of meer. Dan bellen we je op en gaat het feest helaas niet door. In dat geval ben je ons niets verschuldigd. Sterker nog. We proberen samen een nieuwe afspraak te maken en je betaalt helemaal niets. Niet voor de geannuleerde dag en niet voor de dag waarop we de zeildag in gaan halen. Je betaalt dan alleen nog voor de eventuele out-off-pocket kosten (catering, deskundig professional). De rest is op onze kosten.

 

Situatie 3
(het waait niet of nauwelijks)

 

Tenslotte kan het ook nog zo zijn dat er helemaal geen wind staat. (minder dan windkracht 2) In dat geval bellen we je op en mag je gratis annuleren. We zoeken samen naar een nieuwe datum en als we die niet kunnen vinden ben je ons helemaal niets schuldig. Maar als je het toch door wilt laten gaan is dat ook geen probleem. Zelfs op de motor is een feest om op ons schip mee te varen. De diesel is voor ons.

Zeilen met mooi weer garantie
 

In Zeeland is het vrijwel altijd mooi zeilweer. Windkracht 3 á 4, zon en prachtige stapelwolken.

Maar heel af en toe zit het tegen. Dan staat er geen wind, of juist teveel, of het regent de hele dag.

Bovendien is goed en slecht weer heel persoonlijk.

 

Voor ons is het ’t allerbelangrijkste dat je tevreden bent, dat je krijgt wat je wilt en dat je nog een keer terugkomt.

 

Daarom doen wij het anders. Wij bieden ‘mooi weer’ garantie.

Situatie 1
(we kunnen zeilen maar de weersomstandigheden zijn anders dan jij je had voorgesteld)

 

Twee dagen voor je geplande zeildag(en) kijk je naar de weersvoorspelling. Bevalt deze je niet dan bel je ons gewoon en mag je de dag(en) annuleren. De boeking blijft dan wel staan maar samen zoeken we vervolgens naar een nieuwe datum. Een datum die jou schikt en waarop wij ook nog vrij zijn uiteraard. Overigens heb je daar het lopende seizoen en het hele volgende seizoen de tijd voor. Daar zijn verder geen extra kosten aan verbonden.

Water, wind en zeilen

Hoogstraat 21

4691 CA  Tholen

Tel.: 06 290 73 489

Mail: info@stoere-eenvoud.nl

DSC_0664
DSC_0642
bottom of page