Collega Schippers

De zeilschepen in de Zeeuwse en Zuid-Hollandse wateren werken graag samen. Met elkaar en met andere organisaties. De Stoere Eenvoud is aangesloten bij Zeilschepen in Zeeland: een samenwerking van traditionele zeilschepen die zeilen in Zeeland en Zuid-Holland. De schippers doen hun uiterste best om van iedere zeiltocht een gezellige dag te maken.
 

Elke schipper kan u in zijn/haar vaargebied de mooiste plekjes laten zien. Of u nu houdt van natuur, cultuur, of juist het leven in en rond het water, er is altijd een zeiltocht te bedenken die u aan zal spreken.

Veel Zeilschepen in Zeeland organiseren zeiltochten waarvoor u zich met een groep of individueel kunt aanmelden. Ook kunt u regelmatig meezeilen tijdens evenementen.
 

Bestaat uw groep uit meer dan 30 personen? Bekijk dan de overige zeilschepen die zeilen in Zeeland, met plaats voor groepen tot 45 personen. U kunt de Stoere Eenvoud ook samen met een of meerdere andere schepen huren, zodat we uw groep over meerdere schepen kunnen verdelen. Op de Zeilschepen in Zeeland website kunt u daarom ook in één keer contact opnemen met meerdere schippers.

Water, wind en zeilen

Hoogstraat 21

4691 CA  Tholen

Tel.: 06 290 73 489

Mail: info@stoere-eenvoud.nl