top of page

REISVERSLAGEN

SCHEEPSLOGBOEK

Lees hier de avonturen van onze gasten aan boord van de Stoere Eenvoud, of like onze reizen op Facebook!

Nico Siegerink
Bedankt voor de geweldige 5 daagse zeilvakantie. De catering was erg goed, knap hoe jullie uit zo'n kleine keuken toch steeds een heerlijke gevarieerd ontbijt, lunch  of diner konden toveren, chapeau! Heerlijk gezeild in een ongedwongen sfeer waarbij iedereen vrij was om mee te helpen met het zeilen of niet.
Erg gewaardeerd , ondanks een grote groep, dat  jullie toch voor iedereen persoonlijk aandacht hadden. Door jullie sociale en positieve houding was er in de groep een heerkijke relaxte sfeer en ruimte voor goede gespreken en veel humor.  Ik heb genoten,TOP, vooal op deze manier doorgaan!

Jolanda Veen-Dijkstra

We komen zeker weer terug maar dan willen we wel blijven slapen op deze prachtige boot.

 

Maud Jansen

Cora en Henk zijn twee schatten die je heerlijk in de watten leggen en je een onvergetelijk dag bezorgen! Heerlijke dag gehad...jullie hebben ons super verwend!!!!

 

Lisanne Boersema

Bedankt voor jullie gastvrijheid! Het was heerlijk genieten van een perfect verzorgd weekend

 

Fien Brosens

Fijn weekend gehad op de Stoere eenvoud! Ondanks het slechte weer toch een mooie ervaring Complimenten voor de gastvrijheid en de kookkunst van Cora ! Zeker een aanrader

 

Marijke van Eil

Dit weekend een super tof weekend gehad met onze carnavalskapel 'Nootgeval' op de Stoere Eenvoud! Met windkracht 5 (of was het 7??) over de Oosterschelde (gaaf!!), leren navigeren, zeilen hijsen, heerlijk verwend door al het lekkers van Cora. Zierikzee verrast met een ochtendserenade vanaf de boot; zeehondjes en een bruinvis gespot enz. Kortom een ervaring om te onthouden!

Wim Ploeg en Koen van Egmond

Wat een topdag. We hebben genoten! Gefeliciteerd met jullie prachtige Stoere Eenvoud!"

 

Urusula Koopmeinders 

Tijdens het zwerven over de mooie Zeeuwse wateren met de authentieke tjalk de Stoere eenvoud krijgt iedereen de kans om te doen wat bij hem/haar past. Je kunt de handen uit de mouwen steken tijdens het zeilen en varen of helpen bij huishoudelijke klussen die trouwens veel leuker zijn dan thuis omdat je met een groep bent en bij alle activiteiten de gezelligheid een leuke rol speelt. Je kunt ook heerlijk weg dromen op het dek of eindelijk dat boek lezen waar je thuis niet aan toe komt...Het is tenslotte vakantie! Met deze instelling geeft schippers echtpaar Henk en Cora je het gevoel meer dan welkom te zijn. Hun deskundigheid is niet alleen groot wat betreft alles wat met hun schip te maken heeft, ook de culinaire capaciteiten van Cora zijn verrassend goed. Voeg daarbij de belangstellende en betrokken houding van de schippers naar een ieder van de groep toe en je hebt alle ingrediënten voor een bijzondere en heerlijke vakantie!

 

Alphons Bart

Het was een fantastisch weekend 3 dagen . Ondanks het minder mooie weer (wat achteraf nog goed meegevallen is) hebben we het erg naar ons zin gehad doordat Cora en Henk (de schippers) en extra schipper Guus enorm gastvrij zijn en er alles aan deden om het ons naar de zin te maken. Cora maakte allemaal lekkere dingen en lekker avondeten. En Henk is een goede verteller en had voor de avond een kwis wat erg leuk was en alles op vrijwillige basis. Maar de sfeer was zo ontspannen dat iedereen meedeed , we hadden de grootste lol. Ook met zeilen was je totaal vrij om wel of niet te helpen en omdat ik vroeger ook gezeild heb vond ik het weer erg leuk om mee te helpen. We waren een dag eerder terug omdat het Zondag windkracht 8 op de Oosterschelde was en dus niet verantwoord en veilig . Dus heeft Henk het programma aangepast en voorgesteld om bij het bosgebied "de Brabantse Wal " te gaan wandelen voor de lunch. Daar zijn we met twee auto's heen gereden en hebben daar heerlijk gewandeld , heel mooi gebied vlak bij Bergen op Zoom . Al met al een aanrader voor iedereen die van wandelen houd en het leuk vind om een keer te varen. Heel relaxte sfeer en gezelligheid door de enorme gastvrijheid van Cora en Henk. Iedereen bedankt en volgend jaar als het weer warmer is ga ik weer , dan graag een week

Water, wind en zeilen

Hoogstraat 21

4691 CA  Tholen

Tel.: 06 290 73 489

Mail: info@stoere-eenvoud.nl

IMG_20170917_103541
IMG_20170917_122400785
bottom of page