Zeehonden en bruinvissen

Zeehonden en bruinvissen

Zeil met de Stoere Eenvoud naar de Zeehonden

 

Bij laagwater nemen de zeehonden bezit van de Vondelingsplaat in de Oosterschelde.  Op zaterdag 1 mei is het tij gunstig. Met het afgaande water zeilen we naar de Zeehondenplaat. Wanneer we daar aankomen is het eb en kunnen we de grote zeehonden populatie van dichtbij bewonderen. Na het kenteren van het tij zeilen we met het opkomende water weer terug naar Tholen.

 

U bent van harte welkom om deze tocht met ons mee te maken. We vertrekken om 10.00 uur uit de oude haven van Tholen richting de Bergsediepsluis. Eenmaal op de Oosterschelde gaan de handen uit de mouwen en de zeilen omhoog. We laten ons voeren door wind en stroom. Rond laagwater zijn we bij de zeehondenplaat en rond 17.00 uur verwachten we weer terug te zijn in Tholen.
 

Verrekijkers liggen voor u klaar aan boord. U maakt namelijk ook nog kans om bruinvissen te spotten. De kinderen kunnen het ‘Stoere Maten Diploma’ halen. Met hulp van de ouders leren knopen leggen, kompas lezen, trossen opschieten, sturen en dekschrobben.
 

De prijs is inclusief een uitgebreide lunch en hapjes en drankjes gedurende de dag. Aan het einde van de dag een borrel met een Thools Slokje, Schippersbitter, bier, wijn, sappen en heerlijke borrelhapjes.

 

Graag tot ziens bij ons aan boord

Cora van de Koppel en Henk Dijkema

 

Datum:
Zaterdag 8 mei 2021.

Prijs:

De kosten voor deze dag zijn 65 euro pp. Kinderen tot 4 jaar zijn gratis en van 4 tot 12 jaar 40 % korting.

Informatie:

Tel:    06 2907 3489

Mail:  info@stoere-eenvoud.nl

 

navigeer terug naar agenda

Zeehonden 9
Zeehonden 8
Zeehonden 7
Zeehonden 2
Zeehonden 4
Zeehonden 6
Zeehonden 3
Zeehonden 5
Zeehonden 1

navigeer terug naar agenda

Water, wind en zeilen

Hoogstraat 21

4691 CA  Tholen

Tel.: 06 290 73 489

Mail: info@stoere-eenvoud.nl